Hae verkkokaupasta

AINO OPAS

AINO-malliston tuotteissa on tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja laadukkaat, eurooppalaiset materiaalit. Mitoitus sopii aikuisen naisen vartalolle ja design korostaa erilaisten vartalotyyppien parhaita puolia. Mittataulukko auttaa oikean koon valinnassa.  

 

 

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat

 

AINO-takeissa ja -tunikoissa käytetään tuplakangasta hihansuissa, jotta hihan voi tarvittaessa kääntää kauniisti niin, ettei kankaan nurjapuoli näy eikä hihoja tarvitse välttämättä lyhentää. Kaikissa AINO-takeissa ja useimmissa AINO-tunikoissa on taskut. Taskuissakin olemme tarkkoja: ne ovat aina riittävän syvät ja tilavat, mutta huomaamattomat. Takkien taskuissa käytämme vahvaa puuvillakangasta, joka kestää käytössä ja pitää taskun ryhdikkäänä.

 

Materiaaleista

 

Hallitaksemme paremmin kankaiden laatua ja hankintaketjua, toimimme vain eurooppalaisten tehtaiden kanssa. Pyrimme käyttämään vain tehtaita, joiden toiminta on vastuullista ja tuotantoketju on läpinäkyvää.

 

Lue lisää › 

Hoida AINO-vaatteitasi oikein!

 

Hyvin hoidettuina AINO-vaatteet kestävät pitkään ja tuovat iloa elämääsi monta vuotta. Noudattamalla vaatteen hoito-ohjeita varmistat, että huollat sitä oikein.

 

Tuotetietolapun löydät AINO-vaatteen sisältä sivusaumasta.

AINOn takeissa ohjeet löytyvät takin povitaskun sisältä.

 

 

Lue lisää ›
 

 

 

 

Oikean koon valinta

 

AINO-vaatteet mitoitetaan aikuiselle naiselle ja ne sopivat monelle eri vartalotyypille.

 

Mitoitus ja istuvuus suunnitellaan huolella jokaisen vaatteen kohdalla, sillä meille on erityisen tärkeää, että vaate on käyttötarkoitukseen sopiva ja se istuu kauniisti käyttäjänsä päällä.

 

AINO-vaatteiden mitoitus on pääsääntöisesti väljä, mutta mallistossamme on myös tuotteita, joiden mitoitus on kevyesti vartalonmyötäinen.

 

AINO-vaatteiden mitat kerrotaan verkkokaupassa jokaisen tuotteen yhteydessä.

Mittojen avulla on helpompi löytää itselle sopiva koko ja AINOn asiakaspalvelu on

myös valmis auttamaan oikean koon valinnassa ennen tilaamista.

 

 

Lue lisää ›

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA